10 nov. 2007

Rezultatele vorbesc...

In ceea ce priveste mult dezbatuta lansare a serviciului DIGI.Tel (serviciul de telefonie mobila 3G de la RDS), am avut pe blog un poll, la care s-a votat dupa cum urmeaza:

Credeti ca DIGI.Tel va avea un impact semnificativ in piata de profil din Romania?
DA - 8 persoane - 88%
NU - 1 persoana - 11%

 

Restul de raspunsuri: Nu stiu si Nu ma intereseaza au avut ca numar de votanti 0.

Asa ca, dragii mei cititori, putini cati sunteti, rezultatele vorbesc de la sine. DIGI.Tel va avea un impact semnificativ in piata de telefonie mobila din Romania, lucru la care probabil ne si asteptam cu totii.

 

P.S.: Nu ma deranjeaza numarul cititorilor care se ridica doar la 10. Din contra, e un semn bun, faptul ca blog-ul este citit doar de cine isi doreste cu adevarat acest lucru.

Cu stima si respect ;)

2 comentarii:

Anonim spunea...

dar de unde stii tu ca pleaca in italia sa isi faca de cap...chiar toate?stima barbatilor trantori pe care ii intretin femeile acasa :)macar alea muncesc...dar barbatii intretinuti care dau cu gura?aia cum sant?zic eu RATATI PE VIATA:))

Chris spunea...

comentariul asta, draga Mihaela, era la insemnarea cealalta, despre corporatie. oricum, imi pare extrem de bine ca te simti si foarte rau ca nu te si semnezi. cat despre intretinut, asta e problema fiecaruia. pe mine nu cred ca m-a intretinut nimeni. si daca vrei sa sustii tu chestia asta, astept sa mi-o dovedesti. tu ai intretinut practic un labar care nu era in stare de nimic si te apuci sa vorbesti cu oamenii care au ceva pretentii in societate. vezi de jucatoru' tau de playstation si convinge-l ca femeia are nevoie si de altceva in afara de Tomb Raider si laba. Cu stima ;)