26 oct. 2007

RDS mobile

Incep sa va povestesc cum ca lansarea serviciului RDS Mobile (3G - UMTS) va avea loc 90% la Oradea inainte de Bucuresti.Daca va plimbati prin ambele orase, veti observa celulele RDS 100% functionale. Deci serviciul exista si o lansare se preconizeaza cat de curand.
Oficiali ai RCS&RDS declara ca au terminat deja faza de testare a serviciului de telefonie mobila, atat pentru apelurile de voce, cat si pentru apelurile video si ca urmeaza sa lanseze, pe rand, in fiecare localitate din tara unde exista deja servicii RDS, telefonia mobila.
Mobilele RDS, ce urmeaza a fi lansate sub brand-ul DIGI.Tel, au prefixul 0770, asa cum spuneam mai demult pe vechiul blog, aici.
Asa ajung sa ma intreb din nou:
1.Apelurile din RDS catre RDS Mobile vor fi incluse in binecunoscuta gramada de minute gratuite in RDS?
2. Vom avea parte de calitate?
3. Vor avea cumva facilitati mult mai speciale fata de alti operatori de telefonie mobila deja existenti pe piata romaneasca?
4. Vor incepe cu acelasi probleme pe care le-au avut si la telefonia fixa?
Va invit si pe voi, cititorii, multi sau putini, sa votati in poll-ul pe care l-am pus in pagina daca RDS Mobile (DIGI.Tel) va avea un impact semnificativ asupra numarului de clienti al operatorilor deja existenti pe piata romaneasca de telefonie mobila.

Niciun comentariu: