26 oct. 2007

S-a stins inca o stea.....

Fostul mare fotbalist Nicolae Dobrin a incetat din viata in dimineata zilei de vineri, la Spitalul Judetean din Pitesti. Joi, fostul mare fotbalist fusese internat la sectia de terapie intensiva, din cauza unor complicatii survenite in urma unui tratament medicamentos. In primavara, Dobrin suferise o interventie chirugicala la un plaman, de unde i s-a extirpat o tumoare. Corpul neinsufletit va fi depus vineri seara in incinta tribunei oficiale a stadionului din Pitesti, care din 2003 poarta numele "Nicolae Dobrin". "Printul din Trivale" va fi inmormantat, duminica, la ora 12.00, la Cimitirul Municipal "Sfantu Gheorghe", din Pitesti.
Sursa: HotNews.Ro

In aceasta dimineata, fostul mare fotbalist Nicolae Dobrin a incetat din viata. Cei de la HotNews sustin ca era internat de joi la spital, dar, mai con
cret, Gascanul (asa cum il cunosteau fanii si prietenii) a fost internat de marti la sectia Terapie Intensiva a Spitalului Judetean. Azi dimineata, in jurul orei 7, Nicolae Dobrin a intrat intr-o stare de agonie din care avea sa nu mai iasa niciodata, din pacate, iar la ora 7:20, marele Nicolae Dobrin ne-a parasit pentru totdeauna. Aseara, fostul fotbalist era constient si comenta meciul disputat de reprezentativa locala FC Arges cu Jiul Petrosani.
Dis de dimineata, la aflarea tristei vesti, prietenii apropiati si simpatizantii celui care a fost o mare stea a fotbalului romanesc, au inceput sa se adune la etajul 3 al Spitalului Judetean, vizibil marcati de marea durere cauzata de pierderea celui ce a fost Nicolae Dobrin.


DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA-L ODIHNEASCA IN PACE !

Vazut de asemenea si la Piticu.


Niciun comentariu: